Bejelentés


Vércseppanalízis


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

ÉLŐ VÉRCSEPP ANALÍZISB O M B A - további információ ide kattintva

Életmódklub, jelenleg még ingyenes részvételi lehetőség Budapesten a Keleti pályaudvar közelében keddenként 18 órakor. Pontosítás: 06-20-926-4620

A sötétlátóteres élő vércsepp analízis rendszerint, igen mély benyomást gyakorol a páciensekre. Nem véletlenül, hiszen az érintettek saját szemükkel láthatják a vérükben kimutatható esetleges elváltozásokat, az optimálistól. Ezt követően pedig az ajánlott terápia hatását közérzetükön észlelhetik, de saját szemükkel ellenőrizhetik egy későbbi vércseppanalízis alkalmával.

Az élő vércsepp analízis átfogó jellegű vérvizsgálat. Fontos felvilágosítást ad a vér alakos elemeinek minőségéről és működőképességéről. Segítségével lehetővé válik meghatározott betegségekre utaló tendenciák, bizonyos zavarok és elváltozások megfigyelése az „élő vérben”, mielőtt még a konkrét betegség kialakulna. A vér, sötétlátóteres mikroszkóppal történő vizsgálatának erőssége az olyan nehezen diagnosztizálható panaszok okainak felderítése, mint a fáradtság, az energiahiány, a teljesítőképesség csökkenése, a fertőzésekre való hajlam. A vizsgálat nagy előnye, hogy olyan testre szabott terápiás tervet lehet készíteni, ami a beteg szervezetének sajátos szükségleteihez igazodik.

A vér az élet folyója, mindenről „tud”, ami a szervezetünkben történik, mert legrejtettebb zugába is eljut. Ezért, ha tudni akarjuk, hogy mi zajlik a szervezetünkben, legegyszerűbb a vérünket vallatni. A hagyományos vérvizsgáló módszerrel kémiailag módosítják a vérből vett mintát és annak mennyiségi mutatóit határozzák meg. Ha azonban pontos képet akarunk kapni arról, hogy milyen állapotban kering szervezetünkben a vér, kezeletlen mintát kell vizsgálni olyan műszerrel, ami nem változtatja meg szerkezetét, kémiai összetételét és az egyes összetevők minőségét is megmutatja. Ezt teszi lehetővé a sötét látóteres ultramikroszkóp és az élő vércsepp analízismódszere.

Hihetetlenül izgalmas látni a saját vörös- és fehérvér sejtjeinket mozgásban, miközben azok teszik a dolgukat. Ha pedig nem elégedett a látvánnyal, akkor a vizsgáló személy iránymutatásai szerint korrigálhatja táplálkozását és életmódját. Az élővércsepp analízis segítségével könnyedén kialakíthatja a helyes életmódját és a javasolt változtatások következtében, 4 - 8 hét elteltével már egy sokkal kedvezőbb kép tárulhat a szeme elé!

Azért érdemes időnként részt venni a vizsgálaton, mert így már az első intő jelre tehet lépéseket az egészségért. Még jóval azelőtt, hogy egy valódi betegség tüneteit kellene megtapasztalnia! A jutalma tehát az lesz, hogy az életmódja fölött maradéktalan kontrollt tud gyakorolni!

Rendszeresen szervezünk élővércsepp analízis vizsgálatokat.

Két csepp vér analíziséből orvos által javasolt terápia folytatható a világon jelenleg kapható leghatékonyabb dózisgarantált (DA !!!) táplálékkiegészítők segítségével. (A vércseppanalízist megkapja DVD-n.)

A vizsgálatra időpontot kell egyeztetni.

Néhány példa arra, hogy mit láthatunk a mikroszkópban:
Kérésre e-mail-ben elküldöm: bigjoen@gmail.com


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!